Avainsanatutkimus puolestasi tehtynä – tehostartti myynnin kasvattamiseen Googlen kautta

Verkkokauppias, haluatko saada lisää maksavia asiakkaita Googlen kautta ilman somesisällöntuotantoa ja maksettua mainontaa?

Palvelun jälkeen: 

  • Tiedät mitä sanoja asiakkaasi käyttävät etsiessään tuotteitasi Googlesta ja jokaiselle verkkokauppasi yksittäiselle sivulle on määritetty oikea avainsana
  • Missä järjestyksessä sinun tulee alkaa kehittää verkkokauppasi sivuja, jotta saat tuloksia mahdollisimman nopeasti
  • Mistä aiheista sinun kannattaa kirjoittaa artikkeleita blogiisi (vähintään 46 artikkeliaihetta, jotka riittävät vuodeksi!)

Osta 17.12. mennessä ja saat kaupan päälle tunnin henkilökohtaisen SEO-sparrauksen ja kuukauden Slack-tuen digimarkkinointiin

AIKAA LUNASTAA TARJOUS…

PÄIVÄÄ
TUNTIA
MINUUTTIA

Olet valmis luopumaan tilanteesta, jossa kaikki myyntisi on somepostailun varassa, ja ottamaan tärkeimmän askeleen myyntisi kasvattamiseen Googlen kautta

Markkinoinnin pelilaudalla voittavat ne yrittäjät, jotka ovat valmiita satsaamaan hakukoneoptimointiin, joka tuo myyntiä pitkällä tähtäimellä tasaisesti ilman sisällöntuotantoa 24/7 ja maksettua mainontaa.

Kun haluat aloittaa siirtymän kohti yrittäjyyttä, jossa myyntiä tulee tasaisesti ja vakaasti kasvaen Googlen kautta automaattisesti, avainsanatutkimus on tärkein askel muutoksen tekemiseen.

Näin hyödyt, kun tilaat avainsanatutkimuksen

Näin palvelu etenee 3 viikossa

askel 1.

Tilaa palvelu ja täytä ennakkotietokysely
Tilattuasi palvelun, saat laskun joko verkkolaskuna tai sähköpostiisi. Aloituspäivänä saat tunnukset omalle yhteydenpitokanavallesi sekä täytettäväksesi ennakkotietokyselyn, jonka avulla pystymme ymmärtämään liiketoimintaasi ja tekemään avainsanatutkimuksen oikein.

askel 2.

Avainsanatutkimuksen teko
Kun saamme täyttämäsi ennakkotietokyselyn, teemme avainsanatutkimuksen. Lopputuloksena selkeä taulukkotiedosto, josta selviää valitut avainsanat sekä mitä sivua sinun tulee ensimmäisenä lähteä kehittämään.

askel 3.

Läpikäynti
Käymme avainsanatutkimuksen läpi kanssasi. Varmistamme, että ymmärrät mitkä ovat seuraavat konkreettiset askeleet, jotka voit avainsanatutkimuksen avulla otta Google-löydettävyytesi kehittämiseksi.