Avainsanatutkimus

Palvelu, jonka jälkeen sinun ei enää tarvitse miettiä, mitä sanoja käyttää verkkosivuillasi, jotta ne voisivat löytyä Googlesta, mitä sivuja parantaa ensimmäisenä tai mitä blogiartikkeleita kannattaa kirjoittaa.

Avainsanatutkimus tekee verkkosivuston kehittämisestä ja sisällöntuotannosta selkeää ja on tärkein askel Google-löydettävyyden kehittämiseen.

Olet valmis luopumaan tilanteesta, jossa kaikki myyntisi on somepostailun varassa, ja ottamaan tärkeimmän askeleen Google-löydettävyytesi kasvattamiseksi...

Näin palvelu etenee 3 viikossa

1.

Tilaa palvelu ja täytä ennakkotietokysely
Tilattuasi palvelun, saat laskun joko verkkolaskuna tai sähköpostiisi. Aloituspäivänä saat tunnukset omalle yhteydenpitokanavallesi sekä täytettäväksesi ennakkotietokyselyn, jonka avulla pystymme ymmärtämään liiketoimintaasi ja tekemään avainsanatutkimuksen oikein.

2.

Avainsanatutkimuksen teko
Kun saamme täyttämäsi ennakkotietokyselyn, teemme avainsanatutkimuksen. Lopputuloksena selkeä taulukkotiedosto, josta selviää valitut avainsanat sekä mitä sivua sinun tulee ensimmäisenä lähteä kehittämään.

3.

Läpikäynti
Käymme avainsanatutkimuksen läpi kanssasi. Varmistamme, että ymmärrät mitkä ovat seuraavat konkreettiset askeleet, jotka voit avainsanatutkimuksen avulla otta Google-löydettävyytesi kehittämiseksi.