Elämä, jonka pääroolissa olet sinä.

Lifestyledesigners on yhteisö sinulle, joka haluat tietää mistä pidät ja oppia luomaan elämäntyylin, joka tuntuu kuplivana ilona vatsanpohjassa ja näkyy naururyppynä silmäkulmassa.

Elämäntapamuotoilu on muotoiluajatteluun perustuva metodi, jonka avulla selvität mihin suuntaan sinun tulee uraasi ja elämääsi ohjata ja löydät työkalut siihen, miten sen käytännössä teet.

Kutkuttavinta on, että eläntapamuotoilijat eivät ole ajattelijoita, vaan tekijöitä – heitä, jotka osaavat tarttua toimeen ja pääsevät kokemaan upeita hetkiä olematta vuosia jumissa nykytilassa.

Sinunkin unelmiesi elämäntapa on ulottuvillasi – lue lisää metodista.

Autan sinua aloittamaan ja suunnittelemaan kannattavan digiliiketoiminnan. Miten voisit paketoida osaamisesi esimerkiksi verkkokurssiksi tai e-kirjaksi. Digituotteita voit myydä rajattomasti. Autan sinua ideoimaan tehokkaan 

Digituotteiden myynnin pohjaksi tarvitset toimivat verkkosivut ja verkkokaupan. Lisäksi jos haluat myydä verkkokursseja tarvitset selkeän ja helppokäyttöisen verkkokurssialustan.

Myyntiä ei ala tulla itsestään. Autan sinua myös myymään. Suunnittelen ja toteutan myyntitunneleita. Myyntitunnelit ovat yhdistelmä mainontaa, myyntitekstien ja sähköpostimarkkinoinnin yhdistelmä, joka hankkii sinulle uusia asiakkaita lähes automaattisesti ja auttaa säilyttämään nykyiset.

Näissä asioissa autan sinua, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa keskittyä. Ei enää ylipitkiksi venyneitä työpäiviä, unettomia öitä asiakaskalenterin ammottaessa tyhjyyttään ja someen postailua tuloksetta. Yrittäjälläkin on oikeus nauttia elämästä ja pitää hauskaa.

1.

  1. Yksin ja pienyrittäjän aika on rajallista. Kasvu vaatii muita keinoja.  Digituotteita.

2.

  1. Myyntiä ei tehdä vain postailemalla someen. (tai no voi niinkin tehdä, mutta se vie rutkasti enemmän aikaa.)
  2.  

3.

Kaiken perusta on toimivat ja vaikuttavat verkkosivut. Ilman niitä et pitkälle pötki. 

Oikein tehdyt verkkosivut, näyttävät hyvältä, löytyvät Googlesta ja tuottavat sinulle asiakkaita. Ne ovat mahdollisus verkokaupalle, verkkokurssialusta blogi. Jotain mistä lähteä liikkeelle.