Google Ads-mainostilin luominen avainsanasuunnittelijan käyttöä varten

Moni hakukoneoptimoinnin työkalu on maksullinen, mutta Google tarjoaa ilmaisen työkalun avainsanatutkimuksen tekemiseen. Kyseessä on avainsanasuunnittelija, jonka löydät Google Ads-mainostililtä. Sinun ei tarvitse luoda maksullista mainosta päästäksesi käsiksi avainsanasuunnittelijaan.

Etene tämän artikkeleiden ohjeiden mukaan luodessasi mainostilin pelkästään avainsanasuunnittelijan käyttöä varten.

  1. Siirry osoitteeseen https://ads.google.com
  2. Klikkaa sivulla olevasta painikkeesta “Aloita nyt” .


3. Tämän jälkeen Google pyytää aloittamaan uuden tilin luomisen. Luo uusi mainostili.

4. Kun Google ohjaa sinut mainostilin ohjattuun käyttöönottoon, klikkaa kohtaa “Siirry Asiantuntija-tilaan”. Ks. kuva alla. Älä ohita tätä vaihetta, koska muutoin Google pyytää sinua luomaan ensimmäisen mainoskampanjan ja antamaan maksukortin tiedot.

Jos ohitit tämän vaiheen vahingossa, aloita uudelleen avaamalla selaimessa incognito-ikkuna ja aloittamalla uudelleen kohdasta 1.

5. Tämän jälkeen avautuvassa näkymässä klikkaa kohtaa “Luo tili ilman kampanjaa”. Ks. kuva alla.

6. Tarkista tiedot (maa, aikavyöhyke ja valuutta) ja klikkaa “Lähetä”.


7. Klikkaa kohtaa “Tutki tiliäsi”

8. Valmista! Nyt pääset etenemään avainsanasuunnitelija-työkaluun vasemmassa yläkulmassa sijaitsevasta “Työkalut ja asetukset” -valikkokohdasta.

Don’t Stop Here

More To Explore

Markkinoinnin kehittäminen uudelle tasolle – näin järkevöität markkinointitoimenpiteet

Monet kasvua tavoittelevat yritykset huomaavat jossain vaiheessa, että markkinointi on muuttunut sekavaksi puuhasteluksi, joka vie valtavasti aikaa. Markkinointitoimenpiteet ovat pitkälti useiden eri sometilien ylläpitämistä. Vaikka työ tuottaakin asiakkaita, jatkuva uusien postausideoiden keksiminen eri viikonpäiville, julkaisujen ajastaminen ja muiden postausten kommentointi vievät kaiken aikasi. Sinusta tuntuu, että ideat alkavat ehtyä ja voisit käyttää aikasi paremminkin, mutta

Hyvä blogitekstin rakenne (+esimerkit)

Hyvä blogitekstin rakenne Millainen on hyvä blogitekstin rakenne on yksi ensimmäisiä mieleen nousevia kysymyksiä, kun yrityksen hakukonelöydettävyyttä aletaan kehittää tavoitteellisesti artikkelisisällön avulla. Avainsanojen ripottelu tekstiin ei riitä, vaan myös tekstin rakenteella on merkitystä. Oikein rakennettu blogiteksti saa lukijan pysymään sivustolla pidempään. Google tulkitsee tämän merkkinä laadukkaasta sisällöstä, ja sijoitukset hakutulossivulla alkavat kehittyä. Tässä artikkelissa käyn