opi hankkimaan uusia asiakkaita ilman loputonta stressiä ja jatkuvaa sometusta

Maksuttomassa 45 minuutin videokoulutuksessa opit, mitä sinun tulee konkreettisesti tehdä onnistuaksesi hankkimaan uusia asiakkaita lähes automaattisesti.

Täytä tietosi ja tule mukaan! Pääset katsomaan koulutuksen heti ja lisäksi saat tallenteen sähköpostiisi.

Kuulostaako tämä tutulta?

Kylmä hiki kirpoaa otsallesi, kun vilkaiset kalenteriasi ja tulevia viikkoja. Tekemistä kyllä riittää, mutta asiakasprojektit ja verkkokauppatulot loistavat poissaolollaan. Myynti ei ole lähtenyt rullaamaan toivomallasi tavalla.

Olet yrittänyt…

  • Ideoida uusia postauksia useisiin eri somekanaviin
  • Tehdä pitkää päivää potentiaalisia asiakkaita kontaktoiden
  • Käyttänyt rahaa maksulliseen mainontaan

Homma on kuitenkin tuottanut vain hyvin vähän tulosta, mutta kuluttanut sitäkin enemmän energiaasi ja markkinointibudjettiasi. Mikä avuksi? Sen kerron sinulle pian.

Kuvittele, että tietäisit askel askeleelta, mitä sinun oikeasti tulee tehdä, jotta saat kalenterisi täyteen asiakasprojekteja tai verkkokaupasta enemmän kauppaa.

Sinun ei enää tarvitsisi miettiä, mitä teet väärin, kun kalenterisi ei täyty eikä verkkokaupassa kauppa käy.

Tämä olisi mahdollista, koska tietäisit, miten voit askel askeleelta lähteä luomaan unelmiesi liiketoimintaa kannattavasti.

Saisit enemmän aikaa keskittyä kehittämään liiketoimintaasi ja tekemään laadukasta työtä. Voisit viettää myös enemmän aikaa muiden sinulle rakkaiden asioiden ja läheistesi kanssa, koska kaikki aikasi ei kuluisi päivättäiseen somepostailuun.

Saanko esitellä:

Maksuton videokoulutus: 5 askelta onnistuneeseen asiakashankintaan

5 askelta menestyksekkääsee asiakashankkintaan

Tulet oppimaan:

45 minuuttia kestävässä videokoulutuksessa opit, mitkä ovat konkreettiset 5 askelta, jotka sinun täytyy suunnitella ja toteuttaa luodaksesi itsellesi menetelmän, jonka avulla:

  • Saat tasaisesti liidejä ja uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen
  • Saat enemmän aikaa liiketoimintasi kehittämiselle, laadukkaalle työnteolle ja muille asioille, joilla on sinulle merkitystä

Olen Heljä, sinun mentorisi asiakashankinnassa ja menestyksekkään digiliiketoiminnan rakentamisessa.

Muutama vuosi sitten olin vielä unelmatyössäni digimarkkinoinnin asiantuntijana vauhdikkaassa kasvuyrityksessä.

Mielessäni oli kuitenkin jo pitkään pyörinyt ajatus yrittäjyydestä ja siitä, että saisin tehdä työtä täysin omilla ehdoillani juuri miten itse haluan ja missä haluan.

Lopulta irtisanouduin ja ryhdyin yrittäjäksi. Olin innoissani uudesta tilanteestani ja päätin laittaa verkkokauppani myyntiluvut rokkaamaan (tai kipuamaan ylös latinorytmien säestämänä – ne kun ovat enemmän mieleeni).

Vaikka tein pitkää päivää, postailin someen minkä kerkesin ja panostin rahaa Facebook-mainontaan, en saanut toivomiani tuloksia.

Vei vuosia oppia oikeat tekniikat asiakashankintaan ja digiliiketoiminnan kasvattamiseen, mutta lopultakin saan luoda menestyvää liiketoimintaa rakastamani työn ympärille.

Nyt haluan auttaa myös sinua saamaan lisää asiakkaita netistä digituotteillesi ja palveluillesi lähes automaattisesti ja elämään stressittömämpää ja vapaampaa yrittäjäelämää.

Tule mukaan 5 askelta menestyksekkääseen asiakashankintaan -videokoulutukseen