Oletko valmis OPPIMAAN, MITÄ SINUN OIKEASTI TULEE TEHDÄ SAADAKSESI VERKKOKURSSIASI MYYTYÄ?

Myyntitunneli Masterclass-verkkokurssilla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan lyömättömän 5-vaiheisen menetelmän verkkokurssisi asiakashankintaan. Et tarvitse erityistä teknistä osaamista tai aiempaa kokemusta!

Tule mukaan oppimaan ja liity menestyvien digiyrittäjien yhteisöön klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Tiedät, että haluat saada verkkokurssiasi myytyä, muttet tiedä, mihin sinun oikeasti kannattaisi KESKITTYÄ

Sillä välin, kun muut myyvät jo verkkokurssejaan täyttä häkää, sinä junnaat vielä paikoillasi. Olet tutustunut useisiin erilaisiin tapoihin saada verkkokurssiasi myytyä, mutta vaihtoehtoja on paljon. Et tiedä, mihin sinun kannattaisi ihan ensimmäiseksi keskittyä.

Olet pohtinut seuraavia

  • Ehkä bloggaaminen olisi tehokkain tapa verkkokurssin myyntiin
  • Kaikkialla suositellaan sähköpostimarkkinointia, pitäisiköhän se ottaa käyttöön?
  • Vai pitäisikö sittenkin kokeilla Facebook-mainontaa, mutta mitenhän sekin tehdään?

Eri vaihtoehtoihin tutustuminen on vienyt jo tuhottomasti aikaasi etkä vieläkään tiedä, mistä sinun kannattaisi lähteä liikkeelle. Mutta jatka lukemista, sillä pian tiedät! Lupaan sen. 🙂

Kuvittele, miltä tuntuisi SAADA ENEMMÄN VAPAUTTA ELÄMÄÄN JATKUVAN VERKKOKURSSIMYYNNIN AVULLA

Kuvittele, että sinun olisi mahdollista saada jatkuvaa myyntiä verkkokurssisi avulla, koska tietäisit MITÄ sinun oikeasti kannattaa verkkokurssiasi markkinoinnin suhteen ja MITEN nuo asiat käytännössä tehdään.

Säästäisit rutkasti testailuun kuluvaa aikaa ja rahaa. Osaisit itse suunnitella ja myös toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet, vaikka sinulla ei olisi teknistä osaamista tai aiempaa kokemusta markkinoinnista.

rATKAISU VERKKOKURSSISI ONNISTUNEESEEN MYYNTIIN:

Myyntitunneli Masterclass (1)

miksi SINUN kannattaa tulla mukaan juuri myyntitunneli masterclassiin?

Myyntitunneli Masterclass on Suomen käytännönläheisin koulutus verkkokurssien myymiseen. Lupaan, että pääsi ei mene pyörälle valtavasta tietomäärästä, sillä kerron itse asiakkailleni käyttämäni menetelmän askel askeleelta, jotta tiedät kaiken aikaa mitä sinun tulee seuraavaksi tehdä.

Voit tulla mukaan täysin ilman aiempaa kokemusta markkinoinnista eikä sinulla tarvitse olla teknistä osaamista, sillä sillä näytän kurssin videoilla, mitä sinun tulee missäkin vaiheessa tehdä.

Tulet oppimaan:

Verkkokurssin aikana opit rakentamaan myyntitunnelin, joka on voittamaton menetelmä verkkokurssien tehokkaaseen myymiseen. Kurssin avulla säästät rutkasti aikaa ja pääset nopeammin kohti unelmaasi vapaammasta yrittäjyydestä verkkokurssitulojen avulla, koska opit:

  • MITÄ sinun oikeasti kannattaa tehdä, jotta saisit verkkokurssisi myynnin rullaamaan tasaisesti kuukaudesta toiseen
  • MITEN sinun käytännössä tulee toimia, jotta onnistuisit sekä suunnittelemaan että toteuttamaan tarvittavat markkinointitoimenpiteet itse ilman ulkopuolista apua
 

Tämän kaiken saat tulemalla mukaan myyntitunneli masterclass -verkkokurssille

Verkkokurssi sisältää seuraavat osiot (arvo 1800 €)

Myyntitunneli Masterclass (2)

1. Digiyrittäjän ajanhallinta

Myyntitunnelin rakentaminen ei ole oikotie onneen, vaan vaatii aluksi työtä ja aikaasi. Ensimmäisessä osiossa otamme ajanhallintasi haltuun. Opit tehokkaita ajanhallinnan tekniikoita, ja työkaluja, jotka auttavat sinua tehostamaan työntekoasi ja ajankäyttöäsi yleisesti sekä löytämään aikaa myyntitunnelin rakentamiselle

2. Myyntitunneli-menetelmä – mistä on kyse?

Opit, mistä elementeistä ja toimenpiteistä koostuu tehokkain verkkokurssien myynnin menetelmä – myyntitunneli. Saat hyvän kokonaiskäsityksen asiasta ja tiedät, mitä lähdemme seuraavaksi työstämään.

3. Määrittele kohderyhmäsi 

Kohderyhmän määrittely on onnistuneen myynnin perusta. Opit tunnistamaan kuka on unelma-asiakkaasi, miten hänelle kannattaa viestiä ja miten hänet tavoittaa parhaiten.

4. Tuntemattomasta liidiksi – auta ihmisiä löytämään sinut ja kiinnostumaan palveluistasi

Tässä vaiheessa opetan, miten yhdistät sähköpostimarkkinoinnin osaksi myyntitunneliasi Active Campaign -sähköpostiautomaatio-ohjelman avulla. Opit, miten luot ilmaislahjan eli liidimagneetin, jonka avulla saat houkuteltua potentiaalisia asiakkaita sähköpostilistallesi ja kiinnostumaan palveluistasi. Sen lisäksi opit tekemään ilmaislahjallesi lataussivun, jonka kautta ihminen pääsee lataamaan ilmaislahjaksi ja liittymään samalla sähköpostilistallesi.

5. Liidistä asiakkaaksi – saa kurssistasi kiinnostunut henkilö ostamaan kurssisi

Tässä osiossa opit, miten saat ohjattua sähköpostilistallesi liittyneen liidin ostavaksi asiakkaaksi. Opit kirjoittamaan ja toteuttamaan verkkokurssillesi tehokkaan myyntisivun ja lisäksi opit kirjoittamaan 6 myyntisähköpostia, joiden avulla saat uutiskirjeesi tilaajan houkuteltua asiakkaaksi. Opit myös automatisoimaan myyntisähköpostit.

6. Asiakkaasta sitoutuneeksi asiakkaaksi

Kun asiakas ostaa sinulta, häntä ei kannata unohtaa. Sen sijaan voit ylläpitää suhdetta asiakkaaseesi uutiskirjeillä ja tehdä myöhemmin lisämyyntiä. Tässä osiossa opit siis uutiskirjemarkkinoinnin perusperiaatteet ja erilaisia strategioita lisämyynnin toteuttamiseksi. 

7. Strategiat, joilla ohjaat ihmisiä myyntitunneliin

Kun myyntitunnelisi on valmis, on aika ohjata ihmisiä sisään. Tässä osiossa opit, miten voit ohjata ihmisiä myyntitunneliisi sekä maksuttomasti että Facebook-mainonnan keinoin.

Bonus 1: Verkkokurssin Facebook-mainonta -tehokurssi (arvo 600 €)

Myyntitunneli Masterclass (3)

Bonuksena saat myös Verkkokurssin Facebook-mainonta -tehokurssin. Kurssilla opit toimivan strategian verkkokurssin mainontaan ja voit sen avulla tehostaa myyntitunnelista saatavaa myyntiä.

Bonus 2: Pääsy salaiseen Kasvu-yhteisöön Facebookissa (arvo 100 €/vuosi)

Myyntitunneli Masterclass (4)

Pääset myös mukaan salaiseen Kasvu-yhteisöön Facebookissa. Yhteisössä pääset sparrailemaan verkkokurssisi markkinointistrategiaa muiden digiyrittäjyydestä kiinnostuneiden kanssa. Yhteisössä saat myös aina vastauksia kysymyksiisi sekä minulta että muilta kurssilaisilta. Yhteisön jäsenenä saat myös mielenkiintoisia lisävinkkejä verkkokurlisisi markkinointiin kuukausittaisten live-koulutusten muodossa.

Tule mukaan Myyntitunneli Masterclass -verkkokurssille tänään!

Klikkaa alla olevaa painiketta ja tule mukaan Myyntitunneli Masterclass -verkkokurssille. Saat 7 viikkoisen kurssin lisäksi itsellesi Facebook mainonnan tehokurssin sekä pääsyn salaiseen Kasvu-yhteisöön Facebookissa, jossa pääset sparrailemaan muiden digiyrittäjyydestä kiinnostuneiden kanssa.

Koko valmennuspaketin arvo on 2500 €. Arvo perustuu hintaan, jonka pyydän asiakkailtani toteuttaessani heille verkkokurssin myyntitunnelin ja Facebook-mainonnan rakentamisen avaimet käteen -palveluna. Kun tulet mukaan nyt, pääset oppimaan asiakkailleni käyttämäni menetelmän huomattavasti edullisemmin!

payform_row_with_enterpay

Mukaan tuleminen on riskitöntä, sillä saat 30 -päivän rahat takaisin -takuun!

Minulle on ensijaisen tärkeää, että koet saavasi verkkokurssistani todellista hyötyä oman verkkokurssisi markkinointiin. Sen vuoksi annan sinulle 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos et 30 päivän aikana koe hyötyväsi kurssista, voit pyytää minua palauttamaan rahasi.

Olen Heljä, sinun mentorisi asiakashankinnassa ja menestyksekkään digiliiketoiminnan rakentamisessa.

Muutama vuosi sitten olin vielä unelmatyössäni digimarkkinoinnin asiantuntijana vauhdikkaassa kasvuyrityksessä.

Mielessäni oli kuitenkin jo pitkään pyörinyt ajatus yrittäjyydestä ja siitä, että saisin tehdä työtä täysin omilla ehdoillani juuri miten itse haluan ja missä haluan.

Lopulta irtisanouduin ja ryhdyin yrittäjäksi. Olin innoissani uudesta tilanteestani ja päätin laittaa verkkokauppani myyntiluvut rokkaamaan (tai kipuamaan ylös latinorytmien säestämänä – ne kun ovat enemmän mieleeni).

Vaikka tein pitkää päivää, postailin someen minkä kerkesin ja panostin rahaa Facebook-mainontaan, en saanut toivomiani tuloksia.

Vei vuosia oppia oikeat tekniikat asiakashankintaan ja digiliiketoiminnan kasvattamiseen, mutta lopultakin saan luoda menestyvää liiketoimintaa rakastamani työn ympärille.

Nyt haluan auttaa myös sinua saamaan lisää asiakkaita netistä digituotteillesi ja palveluillesi lähes automaattisesti ja elämään stressittömämpää ja vapaampaa yrittäjäelämää.

Onko tämä verkkokurssi sopiva sinulle?

Jos sinulla ei ole kiinnostusta oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan koko verkkokurssisi myyntimenetelmää itse alusta loppuun, tämä verkkokurssi ei ole sinulle paras ratkaisu. Tällöin sinun kannattaa ulkoistaa myyntitunnelin rakentaminen asiantuntijalle, jotta voit itse keskittyä vahvimpiin osa-alueisiisi.

Mutta jos sen sijaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään itse toimeen, sinun kannattaa ehdottomasti osallistua Myyntitunneli Masterclassiin! Verkkovalmennuksessa ohjaan sinua eteenpäin askel askeleelta, jotta et käytä aikaasi vääriin asioihin, vaan tiedät millainen on oikeasti toimiva verkkokurssin myyntimenetelmä.

Älä anna kuukausien kulua ennen kuin alat saamaan verkkokurssistasi tuloja

Verkkokurssin myyminen voi olla todella kuluttaa energiaa, aikaa ja rahaa, kun et ole varma mitä sinun kannattaisi tehdä ja missä järjestyksessä. Oikean markkinointitekniikan löytämisessä itse voi mennä kuukausia, jopa vuosia!

Tulemalla mukaan NYT pääset nopeammin nauttimaan verkkokurssin myynnistä tulevista tuloista, vapaammasta yrittäjyydestä ja sinulle jää aikaa keskittyä myös muihin asioihin. Joten, oletko valmis aloittamaan?

Usein kysytyt kysymykset

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Se ei haittaa. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista teknistä osaamista tai kokemusta. Voit osallistua kurssille tämänhetkisillä tietotaidoillasi, sillä kurssilla opit kaiken tarvittavan. Kaikki teknikset asiat näytän sinulle askel askeleelta näyttövideoiden avulla, joten onnistut takuuvarmasti. 

Tällä ei ole väliä! Kurssilla käytetään työkalua, joka on alusta riippumaton ja jonka voit yhdistää osaksi kurssisi myyntitunnelia olipa kurssisi millä alustalla tahansa.

Tule mukaan myyntitunneli masterclass -verkkokurssille opi myymään verkkokurssiasi onnistuneesti