Tekoälykoulutukset yrityksille ja organisaatioille – muuta työsi tehokkaammaksi

Räätälöidyt tekoälykoulutukset johtajille ja tiimeille – Tee päivittäisestä työstäsi nopeampaa, helpompaa ja tuottavampaa.

Varmistamme, että et häviä liiketoiminnan pelilaudalla.

Älä anna yrityksesi jäädä kilpailussa jälkeen

Tekoälyn hyödyntämättömyys tarkoittaa hitaampaa työskentelyä, korkeampia kustannuksia ja suurempaa virheriskiä. Nyt on aika poistaa epävarmuus ja tehdä tekoälystä liittolaisesi.

Ota tekoäly haltuun nyt ja turvaa yrityksesi menestys

Tarjoamme kattavia tekoälykoulutuksia, jotka ovat suunnattu erityisesti yritysten johtajille ja tiimien jäsenille. Koulutuksissamme keskitymme tekoälyn hyödyntämiseen juuri siinä roolissa ja tehtävässä, jossa sinä työskentelet – olipa kyse sitten markkinoinnista, myynnistä, rekrytoinnista tai HR-tehtävistä. Koulutuksemme on suunniteltu poistamaan hämmennystä tekoälyn käytöstä, tehden työstäsi tehokkaampaa ja laadukkaampaa.

Tekoälykoulutuksen avulla tekoäly ei ole enää vain tulevaisuuden mahdollisuus – se on tämän päivän työkalu.

Tekoälyn hyödyntäminen johtotyössä

Yrityksille suunnatut tekoälykoulutukset on suunnattu yrityksille, jota haluavat oppia tekoälyn hyödyntämisen perusteet tai keskittyä tiettyyn osa-alueeseen, kuten markkinointiin tai myyntiiin.

Käytännönläheisen opetuksen kautta saat ei ainoastaan teoriaa, vaan todellisia työkaluja ja menetelmiä, jotka tehostavat toimintaasi välittömästi tavalla, joka sopii teidän toimintatapoihinne.

Tekoälyn hyödyntäminen HR-työssä ja rekrytoinnissa

Tekoäly voi mullistaa HR-toiminnot automatisoimalla aikaa vieviä prosesseja, kuten ansioluetteloiden seulonnan ja esikarsinnan, sekä parantamalla työntekijäkokemusta. Koulutuksemme käsittelee, kuinka tekoälyä voidaan käyttää löytämään oikeat kyvyt nopeammin, tehostamaan työntekijöiden perehdytystä ja kehittämään henkilöstön osaamista. Opit, kuinka tekoäly voi auttaa luomaan oikeudenmukaisempia ja objektiivisempia rekrytointiprosesseja sekä edistää työntekijöiden sitoutumista.

Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa

Markkinoinnissa tekoäly voi auttaa ymmärtämään asiakaskäyttäytymistä syvällisemmin, ennustamaan markkinatrendejä ja personalisoimaan asiakaskokemusta. Koulutuksessamme keskitytään siihen, kuinka tekoälyä voidaan käyttää asiakaspersoonoiden analysoinnissa, viestinnän kehittämisesssä, kohdennetun, teidän yritykseltänne kuulostavan ja näyttävän sisällön luomisessa. Voimme myös katsoa läpi visuaalista, tekoälykuvatuotantoa.

Työkalut: ChatGPT, Midjourney, Dall-E, LeonardoAI

Tekoälyn hyödyntäminen myynnissä

Myynnissä tekoäly mahdollistaa potentiaalisten asiakkaiden käyttäytymisen ennustamisen, myyntivihjeiden priorisoinnin ja myyntiprosessin tehostamisen.

Koulutuksessa opit hyödyntämään tekoälyä apuna prospektoinnissa, asiakasdatan analysoinnissa, tarjouksen luomisessa, myynnillisessä videoviestinnässä. Koulutuksessa saatavat opit parantavat myynnin tehokkuutta.

Työkalut: ChatGPT, Chatbotit, 

Koulutusteemat – valittavasi aiheet, jotka ovat tärkeitä juuri sinulle

Kouluttajanasi tekoälyasiantuntija Heljä Kokko

Kasvun matka tekoälykoulutusten tarjoajana alkoi heti ChatGPT:n mullistavan lanseerauksen jälkeen vuoden 2023 alussa. Yli sadan yrittäjän kouluttaminen tekoälyn pariin on osoitus vahvasta sitoutumisestamme ja asiantuntemuksestamme alalla.

Heljä Kokko, Kasvun perustaja ja toimitusjohtaja on sydämeltään tekoälyasiantuntija, joka on omistautunut asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen.

Heljä on aktiivisesti kansainvälisesti tunnettujen tekoälyvalmentajien opeissa varmistaen, että Kasvun koulutus sisältää aina tuoreimmat tiedot ja hyödyntämistavat.

Mitä tämä merkitsee Sinulle?

Koulutuksessamme et vain opi tekoälyn teoriaa, vaan saat myös käytännönläheisiä oppeja ja työkaluja, jotka voit ottaa heti käyttöön. Meidän missionamme on varmistaa, että jokainen koulutettava tietää tarkalleen, mitä tehdä koulutuksen jälkeen – olipa kyseessä sitten tekoälyn hyödyntäminen myynnissä, markkinoinnissa tai muussa liiketoiminnan osa-alueessa.

Lähestymistapamme kouluttajana on yksinkertainen: Tarjoamme konkreettisia tuloksia tuottavaa koulutusta, joka on suoraan sovellettavissa päivittäiseen työhösi. Tämä ei ole vain lupaus; se on sitoumus, jonka olemme todistaneet yli sadalle yrittäjälle, jotka ovat olleet mukana koulutuksissamme

Kuinka aloittaa matkasi kohti tekoäly-ymmärrystä – 3 helppoa vaihetta

Asiakkaanamme, haluamme tehdä oppimiskokemuksestasi mahdollisimman sujuvan ja mielekkään. Seuraa näitä helppoja askeleita aloittaaksesi matkasi kohti tekoälyn hyödyntämistä:

Vaihe 1: Ota Yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake verkkosivuillamme. Kerro meille toiveesi ja tavoitteesi koulutuksen suhteen. Olipa kyseessä sitten perusteiden oppiminen tai syvällisempi sukellus tiettyihin tekoälyteemoihin, me haluamme kuulla sinusta.

Vaihe 2: Keskustelemme tarpeistasi

Sovimme kanssasi lyhyen videopuhelun ajankohdan. Tämän keskustelun aikana syvennymme tarpeisiisi ja tavoitteisiisi tarkemmin. Videopuhelun perusteella laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen, joka vastaa juuri sinun tai organisaatiosi tarpeita.

Vaihe 3: Aloita oppiminen ja saavuta tuloksia

Kun olet valmis aloittamaan, me varmistamme, että saat kaiken tarvittavan onnistuaksesi. Räätälöidyissä koulutuksissa toimitamme oppimateriaalit videotallenteina koulutuksen jälkeen, jotta voit palata niihin milloin vain. Jos liityt tekoälyn oppimisyhteisöömme, koulutusmateriaalit ovat heti katsottavissasi oppimisalustallamme.

Aika ottaa tekoäly haltuun?

Usein kysyttyä tekoälykoulutuksiin liittyen

Tarjoamme monipuolisia tekoälykoulutuksia, jotka on suunnattu sekä yrityksille että yksilöille, riippumatta aiemmasta kokemuksestasi tekoälystä. Yrityksille ja organisaatioille suunnatut räätälöidyt koulutukset kattavat aiheet kuten tekoälyn perusteet, tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa, myynnissä ja HR-työssä. Nämä koulutukset kestävät muutamasta tunnista kokonaiseen päivään ja sopivat erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat ymmärtää, miten tekoälyä voidaan hyödyntää juuri heidän toimialallaan.

Yrittäjille, jotka haluavat oppia hyödyntämään tekoälyä itsenäisesti, suosittelemme liittymään tekoäly-yhteisöömme, joka avataan kesäkuussa 2024.
Yhteisöön kuuluminen tarjoaa pääsyn ajankohtaiseen materiaaliin ja kuukausittaisiin livekeskusteluihin, jotka pitävät sinut ajan tasalla tekoälyn kehityksestä.

Ei ole ennakkovaatimuksia osallistua koulutuksiimme. Ne on suunniteltu niin, että jokainen oppija, riippumatta aikaisemmasta kokemuksestaan tekoälyn kanssa, voi hyötyä niistä. Meidän koulutuksemme ottaa huomioon eri tasoiset oppijat ja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden oppia ja kehittyä.

Räätälöidyt koulutukset kestävät 2–7 tuntia ja ne ovat teemoitettu tietyille osa-alueille tekoälyn hyödyntämisessä.

Kesäkuussa 2024 avattavan tekoäly-yhteisön jäsenyys on kuukausiperusteinen, joten voit olla mukana niin kauan kuin katsot sen hyödylliseksi. Jäsenenä pääset käsiksi aina ajantasaiseen materiaaliin ja voit osallistua kuukausittaisiin livepuheluihin.

Jos olet kiinnostunut tekoäly-yhteisöstämme, voit liittyä odotuslistallemme. Räätälöityä koulutusta varten voit varata puhelun kanssamme, jossa käymme läpi tarpeesi ja annamme sinulle tarjouksen. Ilmoittautumis- ja maksuprosessi vaihtelee riippuen valitsemastasi koulutuksesta tai palvelusta.

Kertakoulutusten osallistujille koulutusmateriaalit ja videotallenteet toimitetaan koulutuksen jälkeen, jotta voit palata niihin omaan tahtiisi. Tekoäly-yhteisön jäsenille materiaalit ovat saatavilla suoraan yhteisön alustalla, josta ne ovat katsottavissa ja hyödynnettävissä milloin vain.

Tällä hetkellä emme tarjoa sertifikaatteja peruskoulutuksistamme. Olemme kuitenkin lanseeraamassa erityistä promptauskurssia, joka syventää ymmärrystäsi tekoälyn perusteista. Tämän kurssin suorittaneille annetaan sertifikaatti, joka todistaa osaamisesta ja on hyödyllinen työmarkkinoilla. Sertifikaatti voi olla erinomainen tapa näyttää potentiaalisille työnantajille tai asiakkaille, että olet sitoutunut pysymään ajan tasalla tekoälyn kehityksessä.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai sähköpostitse helja@kasvudigital.fi