Hakukoneoptimointi eli SEO

SEO Premium

6 kuukauden hakukoneoptimointipalvelu, joka räjäyttää verkkosivuliikenteen ja myynnin määrän kasvuun

Autan sinua saamaan palvelusi ja tuotteesi Googlen kärkeen, jotta saat verkkosivuillesi enemmän potentiaalisia asiakkaita, vaivattomammin myyntiä ja vahvemman aseman alasi ajatusjohtajana.

Varaa oheisesta kalenterista aika maksuttomaan SEO-stategiapuheluun, jossa saat katsauksen hakukonelöydettävyyden tilanteeseen ja vertailun valitsemaasi kilpailijaan sekä katsomme sopisitko asiakkaakseni.

SEO Premium-palvelussa selvitämme mitä avainsanoja asiakkaasi käyttävät palveluihisi ja tuotteisiisi liittyen, mikä on sivustosi nykyisen hakukonelöydettävyyden tilanne ja millä konkreettisilla toimenpiteillä voimme parantaa hakukonelöydettävyyttäsi. Ja mikä parasta; minä myös toteutan kaikki tarvittavat toimenpiteet puolestasi.

Google on muihin markkinointikanaviin verrattuna voittamaton. Sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa tai Facebookissa, joudut kamppailemaan kohdeasiakkaasi huomiosta. Huomion herättäminen on vaikeaa hetkenä, jona kohdeasiakkaasi on kiinnostuneempi katsomaan videoita tanssivista papukaijoista kuin kuulemaan tuotteista tai palveluistasi.

Google sen sijaan on tärkeä kaikissa ostopolun vaihessa – myös silloin, kun ostohalu on jo herännyt. Tämä tarkoittaa, että googlessa tehdään todella paljon hakuja, joiden tavoitteena on löytää tuote tai palvelu, jonka kohdeasiakkaasi jo tietää haluavansa ostaa. Kun näitä hakuja tehdään, kyse ei ole enää huomion herättämisestä. Sinun pitää vain löytyä.

Sinun pitäisi löytyä Googlen ensimmäiseltä sivulta

Koska 75 % googlettajista ei koskaan käy hakutulosten 2. sivulla

Premium SEO-palvelussa yhdistyvät tuloksellisuus, vaivattomuus ja vahva hakukoneoptimointiosaaminen. Palvelulupauksemme ei ole sarja yksittäisiä toimenpiteitä, vaan sitoudumme tuottamaan mitattavia tuloksia ja valitsemaan toimenpiteet sen mukaan. Me teemme toimenpiteet ja sinun tehtäväksesi jää ainoastaan hyväksyä muutokset.

Hakukonelöydettävyyden kehittäminen on pitkäjänteistä työtä, mutta saavutetut tulokset kantavat pitkälle. Hakukonelöydettävyydellä saavutetut tulokset eivät katoa hetkessä tai ole riippuvaisia markkinointibudjetin suuruudesta  minkä vuoksi se tekee liiketoiminnasta pitkällä aikavälillä kannattavampaa. Tutkitusti tuloksia saavutetaan 5–6 kuukauden aikana.

Kun hakukonelöydettävyytesi kehittyy, markkinointisatsauksesi muissa kanavissa ohjautuvat paremmin kasvun kehittämiseen eivätkä nykyisen asiakasvirran ylläpitämiseen.

Hakukonelöydettävvys on avain markkinoinnin kannattavuuden paranemiseen ja tasaiseen asiakasvirtaan.

Kenen kanssa työskentelen

Työskentelen asiantuntijoiden ja yrittäjien kanssa, jotka ovat aidosti kiinnostuneet yritystoimintansa kasvattamisesta sekä ymmärtävät että…

  • 75 % googlettajista ei siirry hakutulosten 2. sivulle – toisin sanoen: mikäli et löydy edes googlen 1. sivuilta annat kilpailijoillesi helppoa etumatkaa ja näin et halua enää tehdä.
  • Riittävä verkkosivuliikenne on edellytys sille, että verkkosivuilta voi tulla yhteydenottoja. Myynnin kasvuun vaaditaan myös kasvava verkkosivuston kävijämäärä.
  • Googlessa hyvin sijoittuvat sivustot nähdään yleensä luotettavina.

Asiakkaani ovat valtakunnallisesti tai paikallisesti toimivia asiantuntijayrittäjä, valmentajia tai B2B-alan palveluyrittäjä. Lisäksi asiakkaillani on käytössä WordPress-alusta, koska palvelussamme teemme asiakkaalle myös tarvittavat tekniset muutokset.

Keskeiset lopputulokset kanssani työskentelyn johdosta

  • Mitattavasti ja todistettavasti enemmän kävijöitä Googlesta verkkosivuillesi
  • Enemmän yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta
  • Vahvempi asema alasi ajatusjohtajana, sillä Googlessa kärkeen sijoittuviin luotetaan

miten teen sen:

6 kuukauden kestävä SEO Premium-palveluni lähestyy hakukonelöydettävyyttäsi kolmiosaisesti: avainsanatutkimus, sivustoauditointi ja konkreettiset optimointitoimenpiteet avaimet käteen -toteutuksena.

Optimointitoimenpiteet voivat liittyä sivuston tekniikkaan, sisältöihin ja linkityksiin.

Toimenpiteitä ei tehdä sattumanvaraisesti, vaan jämäkästi priorisoiden. Autamme sinua löytymään paremmin niillä hakusanoilla, joilla on nopein ja tehokkain vaikutus verkkosivustosi kävijämäärän ja myynnin kasvuun.

Minä teen kaiken puolestasi. Sinun huoleksesi jää ainoastaan valmiiden sisältöjen hyväksyntä. Palveluni jälkeen oikeat ihmiset löytävät verkkosivuillesi, yhteydenottoja ja myyntiä syntyy vaivattomammin ja kohdeasiakkaasi luottamus asiantuntemukseesi vahvistuu

Miten pääset käsiksi SEO Premium-palveluun?

Varaa maksuton 30 min SEO-strategiapuhelu.  Puhelun aikana tutustumme toisiimme, saat katsauksen ja kevyen kilpailijavertailun hakukonelöydettävyytesi tilanteesta ja lisäksi perehdytän sinut tarkasti siihen, kuinka voin auttaa. Päätämme yhdessä, tuntuuko yhteistyö oikealta ratkaisulta.