Tekoälykoulutukset – Hyödynnä tekoälyä myynnissä ja markkinoinnissa

Tekoälykoulutuksissa opit käytännönläheisesti, kuinka tekoäly voi säästää aikaasi, tehostaa toimintaasi ja antaa sinulle kilpailuetua.

Yli 100 yrittäjää ja digimarkkinoinnin asiantuntijaa on jo saanut oppeja AI:n hyödyntämiseen – oletko valmis liittymään heidän joukkoonsa?

Älä jää jalkoihin – tekoälykoulutus on välttämätöntä tulevaisuuden menestykselle

Tässä digitaalisessa aikakaudessa, jossa kilpailu markkinoilla kiihtyy päivä päivältä, tekoälyn merkitystä ei voi aliarvioida.

Yritykset, jotka eivät hyödynnä tekoälyä, kohtaavat väistämättä suuria haasteita pysyäkseen kilpailijoidensa tahdissa – sekä nopeudessa että laadussa. Tekoäly tarjoaa mahdollisuuden tehdä asioita nopeammin, tehokkaammin ja kustannustehokkaammin, mutta ilman sen hyödyntämistä yrityksesi voi jäädä merkittävästi jälkeen.

Pitkällä aikavälillä tekoälyn sivuuttaminen johtaa myynnin menetyksiin niille kilpailijoille, jotka ovat omaksuneet ja hyödyntävät tekoälyä tehokkaasti. Suuremmat kulut ja alhaisempi tehokkuus ovat myös väistämättömiä niiden yritysten tapauksessa, jotka eivät aloita tekoälyn hyödyntämisen opettelua nyt.

Ota tekoäly haltuun nyt ja varmista menestys myös tulevaisuudessa

Aika toimia on nyt. Emme voi korostaa tarpeeksi, kuinka kriittistä on omaksua tekoäly ja sen tarjoamat mahdollisuudet.

Tekoälykoulutuksen avulla tekoäly ei ole enää vain tulevaisuuden mahdollisuus – se on tämän päivän työkalu.

Tarjoamme kolme koulutusta, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun ja organisaatiosi tarpeita tekoälyn hyödyntämisessä.

Tekoälykoulutus yrityksille ja järjestöille

Yrityksille suunnatut tekoälykoulutukset on suunnattu heille, jota haluavat oppia tekoälyn hyödyntämisen perusteet tai keskittyä tiettyyn osa-alueeseen, kuten markkinointiin tai myyntiiin.

Käytännönläheisen opetuksen kautta saat ei ainoastaan teoriaa, vaan todellisia työkaluja ja menetelmiä, jotka tehostavat toimintaasi välittömästi tavalla, joka sopii teidän toimintatapoihinne.

Tekoälykoulutus oppilaitoksille ja koulutustaloille

Tekoälykoulutus oppilaitosten ja koulutustalojen koulutuskokonaisuuksiin.

Käytännönläheisen opetuksen kautta osallistujat eivät opi ainoastaan teoriaa, vaan myös todellisia työkaluja ja menetelmiä, jotka tuovat välittömän edun työmarkkinoilla.

Tekoäly-oppimisyhteisö

Tekoälyn oppimisyhteisö edelläkävijöille – yrittäjille ja digimarkkinoinnin ammattilaisille jotka haluavat heti saada perusymmärryksen tekoälyn hyödyntämisestä.

Tekoälyoppimisyhteisössä saat käyttöösi valmiit promptit, koulutusmateriaalit sekä pääset osallistumaan ja kysymään kysymyksiä yhteisellä keskustelualustalla ja osallistumaan kuukausittaiseen Q&A-puheluun.

TULOSSA KESÄKUUSSA 2024

Tekoälyasiantuntija Heljä Kokko

Kasvun matka tekoälykoulutusten tarjoajana alkoi heti ChatGPT:n mullistavan lanseerauksen jälkeen vuoden 2023 alussa. Yli sadan yrittäjän kouluttaminen tekoälyn pariin on osoitus vahvasta sitoutumisestamme ja asiantuntemuksestamme alalla.

Heljä Kokko, Kasvun perustaja ja toimitusjohtaja on sydämeltään tekoälyasiantuntija, joka on omistautunut asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen.

Heljä on aktiivisesti kansainvälisesti tunnettujen tekoälyvalmentajien opeissa varmistaen, että Kasvun koulutus sisältää aina tuoreimmat tiedot ja hyödyntämistavat.

Mitä tämä merkitsee Sinulle?

Koulutuksessamme et vain opi tekoälyn teoriaa, vaan saat myös käytännönläheisiä oppeja ja työkaluja, jotka voit ottaa heti käyttöön. Meidän missionamme on varmistaa, että jokainen koulutettava tietää tarkalleen, mitä tehdä koulutuksen jälkeen – olipa kyseessä sitten tekoälyn hyödyntäminen myynnissä, markkinoinnissa tai muussa liiketoiminnan osa-alueessa.

Kasvun ja Heljä Kokon lähestymistapa on yksinkertainen: Tarjoamme konkreettisia tuloksia tuottavaa koulutusta, joka on suoraan sovellettavissa päivittäiseen työhösi. Tämä ei ole vain lupaus; se on sitoumus, jonka olemme todistaneet yli sadalle yrittäjälle, jotka ovat olleet mukana koulutuksissamme

Kuinka aloittaa matkasi kohti tekoäly-ymmärrystä – 3 helppoa vaihetta

Asiakkaanamme, haluamme tehdä oppimiskokemuksestasi mahdollisimman sujuvan ja mielekkään. Seuraa näitä helppoja askeleita aloittaaksesi matkasi kohti tekoälyn hyödyntämistä:

Vaihe 1: Ota Yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake verkkosivuillamme. Kerro meille toiveesi ja tavoitteesi koulutuksen suhteen. Olipa kyseessä sitten perusteiden oppiminen tai syvällisempi sukellus tiettyihin tekoälyteemoihin, me haluamme kuulla sinusta.

Vaihe 2: Keskustelemme tarpeistasi

Sovimme kanssasi lyhyen videopuhelun ajankohdan. Tämän keskustelun aikana syvennymme tarpeisiisi ja tavoitteisiisi tarkemmin. Videopuhelun perusteella laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen, joka vastaa juuri sinun tai organisaatiosi tarpeita.

Vaihe 3: Aloita oppiminen ja saavuta tuloksia

Kun olet valmis aloittamaan, me varmistamme, että saat kaiken tarvittavan onnistuaksesi. Räätälöidyissä koulutuksissa toimitamme oppimateriaalit videotallenteina koulutuksen jälkeen, jotta voit palata niihin milloin vain. Jos liityt tekoälyn oppimisyhteisöömme, koulutusmateriaalit ovat heti katsottavissasi oppimisalustallamme.

Aika ottaa tekoäly haltuun?

Usein kysyttyä tekoälykoulutuksiin liittyen

Tarjoamme monipuolisia tekoälykoulutuksia, jotka on suunnattu sekä yrityksille että yksilöille, riippumatta aiemmasta kokemuksestasi tekoälystä. Yrityksille ja organisaatioille suunnatut räätälöidyt koulutukset kattavat aiheet kuten tekoälyn perusteet, tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa, myynnissä ja HR-työssä. Nämä koulutukset kestävät muutamasta tunnista kokonaiseen päivään ja sopivat erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat ymmärtää, miten tekoälyä voidaan hyödyntää juuri heidän toimialallaan.

Yrittäjille, jotka haluavat oppia hyödyntämään tekoälyä itsenäisesti, suosittelemme liittymään tekoäly-yhteisöömme, joka avataan kesäkuussa 2024.
Yhteisöön kuuluminen tarjoaa pääsyn ajankohtaiseen materiaaliin ja kuukausittaisiin livekeskusteluihin, jotka pitävät sinut ajan tasalla tekoälyn kehityksestä.

Ei ole ennakkovaatimuksia osallistua koulutuksiimme. Ne on suunniteltu niin, että jokainen oppija, riippumatta aikaisemmasta kokemuksestaan tekoälyn kanssa, voi hyötyä niistä. Meidän koulutuksemme ottaa huomioon eri tasoiset oppijat ja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden oppia ja kehittyä.

Räätälöidyt koulutukset kestävät 2–7 tuntia ja ne ovat teemoitettu tietyille osa-alueille tekoälyn hyödyntämisessä.

Kesäkuussa 2024 avattavan tekoäly-yhteisön jäsenyys on kuukausiperusteinen, joten voit olla mukana niin kauan kuin katsot sen hyödylliseksi. Jäsenenä pääset käsiksi aina ajantasaiseen materiaaliin ja voit osallistua kuukausittaisiin livepuheluihin.

Jos olet kiinnostunut tekoäly-yhteisöstämme, voit liittyä odotuslistallemme. Räätälöityä koulutusta varten voit varata puhelun kanssamme, jossa käymme läpi tarpeesi ja annamme sinulle tarjouksen. Ilmoittautumis- ja maksuprosessi vaihtelee riippuen valitsemastasi koulutuksesta tai palvelusta.

Kertakoulutusten osallistujille koulutusmateriaalit ja videotallenteet toimitetaan koulutuksen jälkeen, jotta voit palata niihin omaan tahtiisi. Tekoäly-yhteisön jäsenille materiaalit ovat saatavilla suoraan yhteisön alustalla, josta ne ovat katsottavissa ja hyödynnettävissä milloin vain.

Tällä hetkellä emme tarjoa sertifikaatteja peruskoulutuksistamme. Olemme kuitenkin lanseeraamassa erityistä promptauskurssia, joka syventää ymmärrystäsi tekoälyn perusteista. Tämän kurssin suorittaneille annetaan sertifikaatti, joka todistaa osaamisesta ja on hyödyllinen työmarkkinoilla. Sertifikaatti voi olla erinomainen tapa näyttää potentiaalisille työnantajille tai asiakkaille, että olet sitoutunut pysymään ajan tasalla tekoälyn kehityksessä.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai sähköpostitse helja@kasvudigital.fi