Tekoälykoulutukset oppilaitoksille ja koulutustaloille – varmista, että koulutusohjelmat ovat ajan hermolla

Ota tekoälyn käytännönläheinen haltuunotto osaksi koulutuskokonaisuuksiasi ja varmista, että koulutusohjelmasi ovat ajan hermolla ja osallistujat ovat tulevaisuuden menestyjiä.

Yhdessä varmistamme, koulutuksiinne osallistuvat kotimaiset yritykset ja osaajat eivät häviä liike- ja työelämän pelilaudalla.

Tekoälyosaaminen on välttämätön osa tulevaisuuden liike- ja työelämän vaatimuksia

Maailma muuttuu nopeasti, ja tekoäly on tämän muutoksen kärjessä. Oppilaitoksille ja koulutustaloille, jotka eivät integroi tekoälyä osaksi koulutusohjelmiaan, riskinä on jäädä jälkeen tulevaisuuden työelämän vaatimuksista. Meidän koulutuksemme varmistavat, että opiskelijanne ovat valmiita kohtaamaan tulevaisuuden haasteet, varustettuina taidoilla, jotka tekevät heistä arvokkaita työmarkkinoilla.

Koulutetaan yhdessä tulevaisuuden menestyjiä

Tarjoamme kattavan valikoiman räätälöityjä tekoälykoulutuksia, jotka sopivat täydellisesti oppilaitosten ja koulutustalojen tarpeisiin. 

Koulutuksemme räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Saamme kiitosta erityisesti koulutustemme käytännönläheisyydestä. Koulutuksen jälkeen osallistujat tietävät heti, miten he voivat käytännössä hyödyntää tekoälyä työssään tai työnhaussa.

Tekoälykoulutuksen avulla tekoäly ei ole enää vain tulevaisuuden mahdollisuus – se on tämän päivän työkalu.

Tekoälyn hyödyntäminen johtotyössä

Yrityksille suunnatut tekoälykoulutukset on suunnattu yrityksille, jota haluavat oppia tekoälyn hyödyntämisen perusteet tai keskittyä tiettyyn osa-alueeseen, kuten markkinointiin tai myyntiiin.

Käytännönläheisen opetuksen kautta saat ei ainoastaan teoriaa, vaan todellisia työkaluja ja menetelmiä, jotka tehostavat toimintaasi välittömästi tavalla, joka sopii teidän toimintatapoihinne.

Tekoälyn hyödyntäminen HR-työssä ja rekrytoinnissa

Tekoäly voi mullistaa HR-toiminnot automatisoimalla aikaa vieviä prosesseja, kuten ansioluetteloiden seulonnan ja esikarsinnan, sekä parantamalla työntekijäkokemusta. Koulutuksemme käsittelee, kuinka tekoälyä voidaan käyttää löytämään oikeat kyvyt nopeammin, tehostamaan työntekijöiden perehdytystä ja kehittämään henkilöstön osaamista. Opit, kuinka tekoäly voi auttaa luomaan oikeudenmukaisempia ja objektiivisempia rekrytointiprosesseja sekä edistää työntekijöiden sitoutumista.

Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa

Markkinoinnissa tekoäly voi auttaa ymmärtämään asiakaskäyttäytymistä syvällisemmin, ennustamaan markkinatrendejä ja personalisoimaan asiakaskokemusta. Koulutuksessamme keskitytään siihen, kuinka tekoälyä voidaan käyttää asiakaspersoonoiden analysoinnissa, viestinnän kehittämisesssä, kohdennetun, teidän yritykseltänne kuulostavan ja näyttävän sisällön luomisessa. Voimme myös katsoa läpi visuaalista, tekoälykuvatuotantoa.

Työkalut: ChatGPT, Midjourney, Dall-E, LeonardoAI

Tekoälyn hyödyntäminen myynnissä

Myynnissä tekoäly mahdollistaa potentiaalisten asiakkaiden käyttäytymisen ennustamisen, myyntivihjeiden priorisoinnin ja myyntiprosessin tehostamisen.

Koulutuksessa opit hyödyntämään tekoälyä apuna prospektoinnissa, asiakasdatan analysoinnissa, tarjouksen luomisessa, myynnillisessä videoviestinnässä. Koulutuksessa saatavat opit parantavat myynnin tehokkuutta.

Työkalut: ChatGPT, Chatbotit, 

Koulutusteemat – valitse teema, joka sopii juuri teidän koulutusohjelmaanne ja asiakkaillenne

Kouluttajanasi tekoälyasiantuntija Heljä Kokko

Kasvun matka tekoälykoulutusten tarjoajana alkoi heti ChatGPT:n mullistavan lanseerauksen jälkeen vuoden 2023 alussa. Yli sadan yrittäjän kouluttaminen tekoälyn pariin on osoitus vahvasta sitoutumisestamme ja asiantuntemuksestamme alalla.

Heljä Kokko, Kasvun perustaja ja toimitusjohtaja on sydämeltään tekoälyasiantuntija, joka on omistautunut asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen.

Heljä on aktiivisesti kansainvälisesti tunnettujen tekoälyvalmentajien opeissa varmistaen, että Kasvun koulutus sisältää aina tuoreimmat tiedot ja hyödyntämistavat.

Mitä tämä merkitsee Sinulle?

Koulutuksessamme et vain opi tekoälyn teoriaa, vaan saat myös käytännönläheisiä oppeja ja työkaluja, jotka voit ottaa heti käyttöön. Meidän missionamme on varmistaa, että jokainen koulutettava tietää tarkalleen, mitä tehdä koulutuksen jälkeen – olipa kyseessä sitten tekoälyn hyödyntäminen myynnissä, markkinoinnissa tai muussa liiketoiminnan osa-alueessa.

Lähestymistapamme kouluttajana on yksinkertainen: Tarjoamme konkreettisia tuloksia tuottavaa koulutusta, joka on suoraan sovellettavissa päivittäiseen työhösi. Tämä ei ole vain lupaus; se on sitoumus, jonka olemme todistaneet yli sadalle yrittäjälle, jotka ovat olleet mukana koulutuksissamme

Kuinka aloittaa matkasi kohti tekoäly-ymmärrystä – 3 helppoa vaihetta

Asiakkaanamme, haluamme tehdä kokemuksestasi mahdollisimman sujuvan ja mielekkään. Seuraa näitä helppoja askeleita saadaksesi tekoälykoulutuksen osaksi koulutusohjelmianne:

Vaihe 1: Ota Yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake verkkosivuillamme. Kerro meille toiveesi ja tavoitteesi koulutuksen suhteen. Olipa kyseessä sitten perusteiden oppiminen tai syvällisempi sukellus tiettyihin tekoälyteemoihin, me haluamme kuulla sinusta.

Vaihe 2: Keskustelemme tarpeistasi

Sovimme kanssasi lyhyen videopuhelun ajankohdan. Tämän keskustelun aikana syvennymme tarpeisiisi ja tavoitteisiisi tarkemmin. Videopuhelun perusteella laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen, joka vastaa juuri sinun tai organisaatiosi tarpeita.

Vaihe 3: Sovitaan koulutuspäivät ja luodaan tulevaisuuden menestyjiä

Kun hyväksyt tarjouksemme, sovimme yhdessä koulutuspäivät lukkoon. Varmistamme yhdessä, että asiakkaanne ja koulutettavat saavat koulutuksesta täyden hyödyn irti ja koulutusohjelmanne ovat ajan hermolla.

Aika ottaa tekoäly osaksi koulutusohjelmianne?

Usein kysyttyä tekoälykoulutuksiin liittyen

Tarjoamme monipuolisia tekoälykoulutuksia, jotka on suunnattu sekä yrityksille että yksilöille, riippumatta aiemmasta kokemuksestasi tekoälystä. Yrityksille ja organisaatioille suunnatut räätälöidyt koulutukset kattavat aiheet kuten tekoälyn perusteet, tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa, myynnissä ja HR-työssä. Nämä koulutukset kestävät muutamasta tunnista kokonaiseen päivään ja sopivat erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat ymmärtää, miten tekoälyä voidaan hyödyntää juuri heidän toimialallaan.

Yrittäjille, jotka haluavat oppia hyödyntämään tekoälyä itsenäisesti, suosittelemme liittymään tekoäly-yhteisöömme, joka avataan kesäkuussa 2024.
Yhteisöön kuuluminen tarjoaa pääsyn ajankohtaiseen materiaaliin ja kuukausittaisiin livekeskusteluihin, jotka pitävät sinut ajan tasalla tekoälyn kehityksestä.

Ei ole ennakkovaatimuksia osallistua koulutuksiimme. Ne on suunniteltu niin, että jokainen oppija, riippumatta aikaisemmasta kokemuksestaan tekoälyn kanssa, voi hyötyä niistä. Meidän koulutuksemme ottaa huomioon eri tasoiset oppijat ja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden oppia ja kehittyä.

Räätälöidyt koulutukset kestävät 2–7 tuntia ja ne ovat teemoitettu tietyille osa-alueille tekoälyn hyödyntämisessä.

Kesäkuussa 2024 avattavan tekoäly-yhteisön jäsenyys on kuukausiperusteinen, joten voit olla mukana niin kauan kuin katsot sen hyödylliseksi. Jäsenenä pääset käsiksi aina ajantasaiseen materiaaliin ja voit osallistua kuukausittaisiin livepuheluihin.

Jos olet kiinnostunut tekoäly-yhteisöstämme, voit liittyä odotuslistallemme. Räätälöityä koulutusta varten voit varata puhelun kanssamme, jossa käymme läpi tarpeesi ja annamme sinulle tarjouksen. Ilmoittautumis- ja maksuprosessi vaihtelee riippuen valitsemastasi koulutuksesta tai palvelusta.

Kertakoulutusten osallistujille koulutusmateriaalit ja videotallenteet toimitetaan koulutuksen jälkeen, jotta voit palata niihin omaan tahtiisi. Tekoäly-yhteisön jäsenille materiaalit ovat saatavilla suoraan yhteisön alustalla, josta ne ovat katsottavissa ja hyödynnettävissä milloin vain.

Tällä hetkellä emme tarjoa sertifikaatteja peruskoulutuksistamme. Olemme kuitenkin lanseeraamassa erityistä promptauskurssia, joka syventää ymmärrystäsi tekoälyn perusteista. Tämän kurssin suorittaneille annetaan sertifikaatti, joka todistaa osaamisesta ja on hyödyllinen työmarkkinoilla. Sertifikaatti voi olla erinomainen tapa näyttää potentiaalisille työnantajille tai asiakkaille, että olet sitoutunut pysymään ajan tasalla tekoälyn kehityksessä.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai sähköpostitse helja@kasvudigital.fi