Hakukoneoptimointi eli SEO

SEO-strategisi 

Olen Heljä, SEO-strategi, jolla on monipuolinen ymmärrys markkinoinnin ja liiketoiminnan kokonaiskuvasta.

 

Olen työskennellyt digimarkkinoinnin parissa 7 vuoden ajan sekä yrityksissä että markkinointitoimistossa. Roolini ovat vaihdelleet markkinoinnin vetäjän roolista asiantuntijan ja kouluttajan työnkuvaan. Kaikkien vuosien aikana hakukoneoptimointi on ollut osa työnkuvaani ja minulle se kaikkein innostavin markkinoinnin osa-alue.

Hakukoneoptimoinnilla saavutettava hakukonenäkyvyys on menestyvien yritysten kasvun kulmakivi. Se tekee markkinoinnista kannattavampaa, koska se kannattelee ja kasvattaa olemassa olevaa asiakasvirtaa. Kun hakukonelöydettävyyteen on panostettu, ohjautuvat muihin markkinointikanaviin satsattavat markkinointipanostukset ja eurot aidosti kasvuun eivätkä vain nykyisen asiakasvirran ylläpitämiseen.

Ymmärrys hakukoneoptimoinnin merkityksestä jysähtääkin yrittäjien tajuntaan tyypillisesti siinä vaiheessa, kun yritys on selvinnyt alun pyristelystä ja on aika ottaa seuraavat kasvun askeleet – ja tässä minä haluan olla avuksi.

Minun tehtäväni on nostaa palvelusi ja tuotteesi Googlen kärkisijoille, auttaa sinua saamaan verkkosivukävijöitä ja asiakkaita vaivattomammin ja vahvistamaan asemaasi kohti alasi ajatusjohtajuutta.