Tarina sinusta ja siitä, miten valloitit markkinajohtajan valtaistuimen kanssamme

Kuten kaikki mieleenpainuvimmat tarinat, aloitetaan tämäkin sanoilla olipa kerran.

Siispä, olipa kerran yrittäjä, joka oli rohkea ja sinnikäs tyyppi (sellaisia ne yrittäjät ovat, kyllähän sinä sen tiedät). Hän tiesi olevansa hyvä siinä, mitä tekee, mutta koki jatkuvasti jäävänsä kilpailijoidensa varjoon.  

Päivästä toiseen häntä askarrutti sama kysymys: “Miten ihmeessä suuremmat kilpailijat onnistuvat kasvattamaan liikevaihtoaan jatkuvasti, vaikka mekin laitamme rahaa mainontaan ja panostamme someen yhä enemmän ja enemmän?”

Sisimmässään hän tiesi pystyvänsä samaan kuin kilpailijansa, kun vaan saisi selville sen, mikä on seuraava oikea peliliike. 

Iltaisin hän unelmoi salaa valtaistuimesta, alansa markkinajohtajuudesta. Siitä, että myynti kasvaisi tasaisesti ilman, että kaikki on vain sosiaalisen median kanavien varassa ja asiakkaat luottaisivat häneen ja yritykseen.

Hän ei tiennyt, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä, jotta tilanne kääntyisi haluttuun suuntaan. Tuntiessaan olonsa hämmentyneeksi hän sattui törmäämään SEO-toimisto Kasvun asiantuntijaan, joka osasi navigoida markkinoinnin pelikentällä yhtä taitavasti kuin shakin hallitseva maailmanmestari shakkilaudalla. 

SEO-strategi Heljä Kokko (1500 × 450 px)

SEO-strategi tiesi kertoa, että peliä ei voiteta toimimalla samoin kuin kaikki muut. 

Myyntiä ei kasvateta pelkästään aikaa sitovan sosiaalisen median ylläpitämisellä tai maksetulla mainonnalla. Peli voitetaan siirtymällä sinne, missä ovat vain markkinajohtajat.

On aika siirtyä kasvattamaan näkyvyyttä Googlessa – kanavassa jossa tulokset kasvavat pitkäjänteisesti eivätkä tulokset ole riippuvaisia vain kanavaan käytetystä ajasta ja rahasta.

Yrittäjä päätti tehdä yhteistyötä SEO-strategin kanssa.

SEO-strategi suunnitteli jokaisen siirron tarkkaan. Hän loi yritykselle räätälöidyn, vahvan suunnitelman, jonka pohjalta he alkoivat kehittää kaikkia yrityksen verkkosivuston Google-näkyvyyteen vaikuttavia osa-alueita.

Ajan kuluessa yritys todisti SEO-strategian voiman. He näkivät merkittävää orgaanisen liikenteen ja myynnin kasvua.

Verkkosivusto tuntui heräävän henkiin samoin kuin shakkilauta herää eloon intensiivisessa pelissä. Heidän verkkonäkyvyytensä vahvistui, mikä mahdollisti kohderyhmän tavoittamisen ja potentiaalisten asiakkaiden sitouttamisen.

Mutta tarina ei pääty tähän. SEO-asiantuntija jatkoi jatkuvaa seurantaa ja muokkasi strategiaa tarpeen mukaan.

Aivan kuten taitava shakinpelaaja sopeutuu pelin keskellä, asiantuntija hienosääti SEO-lähestymistapaa pitääkseen yrittäjän kilpailun edellä ja varmistaen myynnin kestävän kasvun.

Yrittäjä ymmärsi pian, että hakukoneoptimoinnissa ei ollut kyse pelkästään yhden pelin voittamisesta, vaan pitkäkestoisesta valtaistuimen hallinnan vakiinnuttamisesta.

Ajan myötä he olivat saaneet merkittävästi vahvistettua markkina-asemaansa ja saavuttaneet asiakkaiden huomion ja luottamuksen.

Uudenlaisen näkvyyden myötä yhteydenotot ja myynti jatkoivat kasvuaan. Jokainen kuukausi toi mukanaan tasaisesti kasvavia voittoja – voittoja kilpailijoita vastaan yksi toisensa jälkeen.

VALITSE SEURAAVA SIIRTOSI

SEO CHECKMATE – AVAIMET KÄTEEN SEO-PALVELU

Kokonaisvaltainen hakukoneoptimointipalvelu, jossa me teemme kaiken puolestasi ja sinä nautit tuloksista.

SEO GRANDMASTERY SEO-VALMENNUS

Henkilökohtainen valmennus yrittäjälle tai markkinointitiimille tilanteeseen, jossa hakukoneoptimointia halutaan oppia tekemään itse.