Tarina sinusta ja siitä, miten valloitit markkinajohtajan valtaistuimen kanssamme

Olipa kerran yrittäjä, joka tunsi olonsa altavastaajaksi digitaalisen markkinoinnin ja myynnin pelilaudalla. Hän koki jatkuvasti jäävänsä kilpailijoidensa varjoon.

Hän kuitenkin tiesi pystyvänsä parempaan, kun vaan saisi selville sen, mikä on seuraava oikea peliliike. Hän haaveili salaa valtaistuimesta, alansa markkinajohtajuudesta.

Siitä, että myynti kasvaisi tasaisesti ilman, että kaikki on vain sosiaalisen median kanavien varassa ja asiakkaat luottaisivat häneen ja yritykseen.

Hän ei tiennyt, mikä olisi seuraava oikea peliliike, joka voisi kääntää tilanteen oikeaansuuntaan. Tuntiessaan olonsa hämmentyneeksi hän sattui törmäämään SEO-strategiin, joka osasi navigoida markkinoinnin pelikentällä yhtä taitavasti kuin shakin hallitseva maailmanmestari shakkilaudalla. 

SEO-strategi tiesi kertoa, että peliä ei voiteta toimimalla samoin kuin kaikki muut. 

Myyntiä ei kasvateta pelkästään aikaa sitovan sosiaalisen median ylläpitämisellä tai maksetulla mainonnalla. Peli voitetaan siirtymällä sinne, missä ovat vain markkinajohtajat. On aika siirtyä kasvattamaan näkyvyyttä Googlessa – kanavassa jossa tulokset kasvavat pitkäjänteisesti eivätkä tulokset ole riippuvaisia vain kanavaan käytetystä ajasta ja rahasta.

Yrittäjä päätti tehdä yhteistyötä SEO-strategin kanssa.

SEO-strategi suunnitteli jokaisen siirron tarkkaan. Hän loi yritykselle räätälöidyn, vahvan suunnitelman, jonka pohjalta he alkoivat kehittää kaikkia yrityksen verkkosivuston Google-näkyvyyteen vaikuttavia osa-alueita.

Ajan kuluessa yritys todisti SEO-strategian voiman. He näkivät merkittävän orgaanisen liikenteen ja myynnin kasvua. Oli kuin heidän verkkosivustonsa olisi herännyt henkiin samoin kuin shakkilauta herää eloon intensiivisessa pelissä. Heidän verkkonäkyvyytensä vahvistui, mikä mahdollisti kohderyhmän tavoittamisen ja potentiaalisten asiakkaiden sitouttamisen.

Mutta tarina ei pääty tähän. SEO-asiantuntija jatkoi jatkuvaa seurantaa ja muokkasi strategiaa tarpeen mukaan. Aivan kuten taitava shakinpelaaja sopeutuu pelin keskellä, asiantuntija hienosääti SEO-lähestymistapaa pitääkseen yrittäjän kilpailun edellä ja varmistaen yrityksen kestävän kasvun.

Yrittäjä ymmärsi pian, että hakukoneoptimoinnissa ei ollut kyse pelkästään yhden pelin voittamisesta, vaan pitkäkestoisesta valtaistuimen hallinnan vakiinnuttamisesta. 

 

Ajan myötä he olivat saaneet merkittävästi vahvistettua markkina-asemaansa ja saavuttaneet asiakkaiden huomion ja luottamuksen. Uudenlaisen näkyvyytensä myötä he näkivät kasvua yhteydenotoissa ja myynneissä. Jokainen kuukausi toi mukanaan tasaisesti kasvavia voittoja – shakkimatteja kilpailijoita vastaan yksi toisensa jälkeen.

Mikä on seuraava siirtosi?